tillbyggnation

Vårt mål är att vara ditt förstaval när det kommer till tillbyggnader av olika slag. Du kan till exempel behöva bygga ut om du vill ha ett nytt uterum eller bara ett extrarum om familjen växer. Vi hjälper även företag och andra som behöver en tillbyggnad i olika sammanhang.

Vi är flexibla

Vi är väl medvetna om att alla kunder har olika behov och förutsättningar och är därför väldigt flexibla i våra lösningar. Du kan också känna dig trygg med att vi håller oss uppdaterade inom branschen och hur marknaden svänger. Dock så frångår vi aldrig vårt koncept, vilket är att leverera högklassiga tillbyggnationer i alla lägen. Du är varmt välkommen att ta kontakt redan idag så att vi kan påbörja planeringen. Vi hjälper dig från ritbord till färdigt projekt och överser hela projektet. Det spelar ingen roll om vi bygger en ny altan eller kanske ett nytt bostadshus på tomten. Alla kunder och projekt behandlas med samma professionalitet och kunskap.

en hantverkate att lita på

Det är inte ovanligt att man behöver mer yta till exempel när familjen växer eller vid andra livsförändringar. Kanske börjar du jobba hemifrån och vill bygga ett nytt hemmakontor? Det kan också handla om ett nytt garage eller varför inte en helt ny våning. Oavsett vad du söker kan du känna dig trygg i att vi levererar. Du får självklart ha med en egen ritning på vad du har tänkt dig men vi kan också fixa en lösning från grunden. Vi har den expertis som krävs för att få med alla viktiga detaljer som man måste tänka på när det rör sig om ett större bygge. Det rör sig om allt från det ekonomiska till vilka rättigheter man har vid en tillbyggnation. Har du några frågor eller funderingar är du självfallet välkommen att kontakta oss så kan vi prata närmare.