KÖKSRENOVERING

Köket anses av många vara husets hjärta och en plats där man spenderar mycket tid. Det är en naturlig samlingsplats både för familj och vänner.

Lyft hela huset med ett fint kök

Tillsammans med oss kan du skapa ditt absoluta drömkök där det blir lika naturligt att äta en mysig frukost som att samla hela familjen för söndagsmiddag. När vi designar ditt kök vet vi hur vi ska kombinera funktionalitet och stil på bästa sätt. Vi är till exempel medvetna om att bra förvaring är a och o i ett kök. Det gäller både i form av lådor och utrymme uppe på bänkarna. Du berättar för oss om dina visioner och vi gör vårt yttersta för att förverkliga dina drömmar. Tillsammans med vår expertis om hur man designar ett kök på bästa sätt kommer vi fram till en lösning som vi båda är nöjda med.

Vi hjälper dig från början till slut

När vi genomför en köksrenovering håller vi dig som kund uppdaterad hela vägen, från första möte till färdigt projekt. Du väljer själv hur delaktig du vill vara och vi finns alltid redo för att svara på eventuella frågor eller funderingar. Vi hjälper dig med hela projektet, från materialval till vitvaror. Det vi inte kan lösa själva ordnar vi tillsammans med våra eminenta kontakter i branschen. För oss är det viktigt att du känner dig trygg hela vägen och att du kan lita på oss till 100 %. Genom åren har vi producerat en rad olika kök och kan anpassa oss efter olika utrymmen och förutsättningar. Vi vet hur vi ska maximera en yta och få ut det allra mesta. Vi har också erfarenhet av olika stilar och vet att det finns de som vill ha moderna kök och de som vill ha en mer gammaldags stil. Hos oss gör vi ingen skillnad på våra kunder utan välkomnar alla förfrågningar.