takrenovering

Ett hållbart och fint tak är inte bara viktigt för att ge ett bra helhetsintryck av din bostad, det är också viktigt för att undvika skador på din fastighet. Har du frågor om vilket tak som passar bäst för dig så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi står alltid redo att svara på eventuella frågor.

skydda ditt hus

Om du har ett gammalt tak finns det risk att det regnar in och blir mögelskador. Vill du förnya ditt tak är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av olika typer av fastigheter och material. Tillsammans med dig som kund kan vi komma fram till den bästa lösningen för ditt hus. Vi följer alla säkerhetsföreskrifter och ser till att allt blir korrekt utfört. Det första vi gör är att kolla om en renovering är nödvändig. Vi kollar om det finns risk för rötskador eller lösa och slitna plattor. Sedan tar vi fram en handlingsplan och kommer med ett förslag till dig. Om du godkänner sätter vi igång med takrenoveringen enligt tidsplan.

En investering för livet

Det finns idag många olika typer av tak och som privatperson kan det vara svårt att veta vilket som passar bäst för sin fastighet. Dels är det en fråga om smak och stil men också om vad som är möjligt rent byggmässigt. Med vår expertis får du det bästa taket till ditt hus. Om du bor i ett område med mycket snö är det till exempel inte så lämpligt med ett helt platt tak. Det är bättre att ha ett tak med lutning så att snön kan falla ner på marken. Betongpanna är ett av de vanligaste materialen i Sverige eftersom det är så tåligt. Ett annat alternativ är lertegel som funnits sedan flera år tillbaka. Det är förmodligen det material som ligger på flest tak i landet. Har du frågor om vilket tak som passar bäst för dig så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi står alltid redo att svara på eventuella frågor.