OMBYGGNATION

Är du på jakt efter någon som kan hjälpa dig med ombyggnationer antingen för din bostad eller ett kontor? I så fall har du kommit helt rätt.

DAGS FÖR EN FÖRÄNDING?

Vi kan hjälpa dig med allt från ett klassiskt stambyte till att bygga om kontorsytan till att bli mer effektiv. Hos är du garanterad både den rätta kompetensen och de rätta resurserna. Vi är vana att hjälpa allt från bostadsrättsföreningar till privata kunder och kan anpassa oss efter olika situationer. Ingen förfrågan är för liten eller för stor utan vi välkomnar alla lika mycket. Vi kan bland annat hjälpa dig att renovera en fastighet, renovera en vind eller bygga en ny lägenhet i en redan befintlig fastighet. Hör av dig med dina önskemål så kan vi berätta mer om hur vi kan stå till tjänst. Vi ser gärna en långsiktig relation där du alltid kan kontakta oss varje gång det är dags för en renovering eller ett stambyte. Därför är vi väldigt noga med att vårda våra kundrelationer och månar om att du som kund ska vara helt nöjd med det vi presterar.

hANTVERKARE MED STENKOLL

Oftast ansvarar vi för hela bygget när det rör sig om en ombyggnation. Om vi inte kan fixa allt på egen hand har vi flera samarbetspartners som kan komma och hjälpa oss. På så sätt behöver du som kund endast ha kontakt med en firma och behöver inte tänka på en massa olika telefonnummer och företag. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en helhetstjänst som uppfyller alla önskemål du kan tänkas ha som kund. Gäller det ett kontor kan vi till exempel skapa en helt ny miljö i form av ett öppet kontorslandskap eller vad du nu har tänkt dig. Innan vi börjar arbeta lägger vi tillsammans upp en plan där du får berätta hur du vill ha det.