Vi är Allmogeträ & Bygg​

Vi på Allmogeträ & Bygg i Köping AB är ett glatt gäng som älskar vårt yrke. Vi brinner för våra kunder och ser alltid till att göra kunderna nöjda. Oavsett om du är en privatperson eller företagare som anlitar oss så gör vi vårt yttersta för att tillfredsställa ditt behov. Om byggprojektet är stort eller litet spelar ingen roll, då vi gladeligen tar oss an alla möjliga typer av byggprojekt.

Specialister inom vårt område​

Vi har bred kompetens och kan exempelvis hjälpa er med att bygga ett nytt och fräscht badrum. En badrumsrenovering kan höja värdet på bostaden och bli en investering för framtiden. Vi hjälper också till med köksrenovering, takrenovering och ombyggnationer av olika slag, men även tillbyggnader som altan, lusthus, inglasad balkong eller garage.

Även om du inte bor i Köping kan vi säkert hjälpa dig ändå, eftersom vi kan sträcka oss en bit utanför staden. Fråga oss gärna om du är osäker och gärna vill ha vår hjälp, så kan vi säkert komma överens.

EN KOSTNADSFRI OFFERT

Som kund kan du känna dig trygg med att alltid få en offert innan vi påbörjar ett byggprojekt. Offerten är din trygghet och tack vare den får du veta vad vi kommer göra, hur lång tid bygget planeras att ta och vad det kommer kosta. Du betalar inget förrän byggprojektet är klart och allt i offerten har blivit uppfyllt.

Tveka inte att kontakta oss. Vi tar emot förfrågningar via både mejl och telefon. Att höra av sig kostar inget.