Badrumsrenovering i Kumla

Välkommen till Allmogeträ & Bygg i Köping AB!

Behöver du professionell hjälp med badrumsrenovering?

Söker du en byggare i Köping med omnejd som alltid sätter kundens önskemål i första rummet? Då har du kommit helt rätt; Allmogeträ & Bygg i Köping AB är ett byggföretag med hög kompetens inom bygg och renovering. Du är alltid välkommen att höra av dig med dina idéer, så kommer vi gemensamt fram till hur vi kan hjälpa dig att på bästa sätt realisera dina drömmar.

Bred repertoar

Till oss vänder du dig om du vill ha hjälp med exempelvis badrumsrenovering, takrenovering och köksrenovering. Vi har stor samlad kunskap inom dessa områden, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i vetskapen att slutresultatet alltid blir högklassigt. Vi tål alltid att jämföras, både vad gäller pris och utförande.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Allmogeträ & Bygg i Köping AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Badrumsrenovering i Kumla

Badrumsrenovering

När det handlar om renovering av våtutrymmen är det särskilt viktigt att ta hjälp av en auktoriserad firma. Vattenskador och läckage är både tråkigt och kostsamt. Dessutom gäller sällan några försäkringar om du som privatperson skulle orsaka skador genom egenhändig renovering. Vi har den kunskap som behövs för att utföra renovering av badrum och övriga våtutrymmen. Kontakta oss gärna för råd och tips.

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Allmogeträ & Bygg i Köping AB

Badrumsrenovering

Köksrenovering - Allmogeträ & Bygg i Köping AB

Köksrenovering

Takrenovering - Allmogeträ & Bygg i Köping AB

Takrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Takrenovering

Ett takbyte är en mycket kostsam affär som du helst vill undvika. För att ge ditt tak en längre livslängd är det vettigt att satsa på renovering, vilket innebär att vi tvättar taket rent från mossa och liknande påväxter. Mossa på taket binder fukt, som sedan lätt letar sig in under takpannorna och förstör underlaget. Dessutom kan fukten göra att takpannorna spricker. Med andra ord är en takrenovering en god investering, där vi samtidigt kan hålla koll på takets skick.

Köksrenovering

Köket är för många hemmets hjärta, där det inte bara äts och lagas mat utan där man också gärna ägnar sig åt socialt umgänge. Av den anledningen är köket ofta prioriterat när det börjar bli dags för renovering av bostaden. Här har du kanske redan ett antal idéer som du vill realisera. Tillsammans kommer vi fram till hur vi gör ditt kök till en ännu skönare plats där hela familjen kommer trivas. Vi ger ditt kök en smakfull ansiktslyftning eller en komplett renovering, beroende på dina önskemål och behov.

Varmt välkommen att kontakta oss på Allmogeträ & Bygg i Köping AB för en offert, eller om du har frågor och funderingar kring bygg och renovering. Vi är din byggare i Köpingstrakten.